ACTUALITATE

Controalele în trafic pe raza județului Mehedinți continuă

Last Updated on mai 28, 2024 by Erceanu Ileana

În cadrul activităţilor derulate, au fost legitimate peste 250 de persoane și au fost verificate aproximativ 160 de vehicule.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 143 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 62,000 de lei. Au fost scoși din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalți participanți,11 conducători auto. Acestora le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, potrivit legii. De asemenea, au fost oprite din a circula pe drumurile publice 14 vehicule care nu prezentau siguranță în trafic. Astfel, certificatele de înmatriculare ale acestora au fost retrase până la remedierea problemelor constatate.

La data de 27 mai, polițiștii din cadrul Poliției orașului Strehaia au depistat, în trafic, o tânără de 19 ani, din orașul Strehaia în timp ce conducea un autoturism pe strada Cpt. Mihuțescu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Aceasta a fost testată cu privire la consumul de băuturi alcoolice, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button