SOCIAL

CRESCĂTORII DE ANIMALE DIN PRUNIȘOR, SUSȚINUȚI DE PRIMARUL VÎLCU

Last Updated on mai 18, 2022 by Romeo Crismaru

Primarul comunei Prunișor, Emilian Vîlcu, sprijină dezvoltarea micilor fermieri din comunitate. El a reușit să ofere micilor fermieri din comunitatea pe care o conduce, o șansă spre dezvoltare! Acesta tocmai ce a implementat un proiect, benefic atât pentru cetateni, cât și pentru primărie.

Fermierii din comuna Prunișor au semnat un contract, prin care primăria le pune la dispozitie suprafețe de pășune, în funcție de numărul de animale pe care le păstoresc.

Primarul comunei Prunișor, Emilian Vîlcu a reușit să ducă la bun sfârșit un proiect, pe care fermierii îl așteptau de ani de zile și care este benefic atât pentru crescătorii de animale, cât și pentru primărie. Terenurile care erau neproductive și lăsate de izbeliște, au fost date spre închiere persoanelor care prin intermediul agriculturii și al zootehniei își câștigă traiul în localitatea natală, fiind singura lor sursă de venit.

Totodată, fermierii care au închiriat terenurile, au obligația să le întrețină.

Fermierii din comuna Prunișor sunt încântați de acest proiect și se bucură că au parte de sprijinul primarul Emilian Vîlcu, care s-a dovedit a fi un om atent la nevoile comunității pe care o conduce.

Prin astfel de proiecte, primarul Emilian Vîlcu, urmărește dezvoltarea comunei Prunișor și stimularea competitivității în agricultură și zootehnie. Acesta sprijină micii fermieri din comunitate și încurajează noile generații să se implice în domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button