SPORT

Cristian și Bara, victorioase la debutul din Germania

Last Updated on februarie 16, 2023 by Erceanu Ileana

Jucătoarele românce de tenis Jaqueline Cristian și  Irina Bara au debutat cu victorii, miercuri, la turneul ITF de la Altenkirchen (Germania), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari.

Cristian a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de germanca Joelle Lilly Sophie Steur, 0-6, 6-1, 6-1.

 Românca a pierdut primul set într-un mod incredibil, reușind doar 11 puncte pe serviciul său, însă și-a revenit și  s-a impus clar în următoarele două,  obținând victoria după o oră și 41 de minute.

Jaqueline Cristian va juca în optimi contra principalei favorite, Tamara Zidansek în faţa căreia a câștigat singurul meci direct, cu 7-5, 4-6, 6-1, în primul tur la Tenerife, în 2021.

Bara a avut și ea un început greoi de meci cu austriaca Sinja Kraus, care a condus cu 3-1, însă românca a dispus cu  6-3, 6-2, într-o oră și 24 de minute. Următoarea adversară a Irinei va fi elvețianca Ylena In-Albon.

La dublu, Jaqueline Cristian și Ekaterine Gorgodze (Georgia) s-au calificat în sferturi după 7-6, 7-2, 4-6, 10-4 cu favoritele numărul trei, Alena Fomina-Klotz (Rusia)/Julia Lohoff (Germania). În sferturi, Cristian şi Gorgodze vor juca în sferturi contra perechii Magali Kempen (Belgia) și Xenia Knoll (Elveţia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button