ACTUALITATE

Cunoscut interpret de manele, prins drogat la volan

Last Updated on iunie 13, 2022 by Toma Mihai

Un interpret de manele care este cunoscut sub numele de Ionuţ, Prinţul Banatului, pe numele său real Ionuţ Zaharia, din judeţul Mehedinţi, a fost prins, la Timişoara, în timp ce conducea un autoturism, după ce consumase droguri. Totodată, poliţiştii au descoperit şi că maşina la volanul căreia se afla nu era înmatriculată.

Interpretul de manele a fost depistat în timpul unei razii a IPJ Timiş, cu ocazia desfăşurării unui festival.

„La data de 12 iunie 2022, în jurul orei 21:55, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au oprit în trafic pe Calea Torontalului din Timişoara, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta avea auto neînmatriculat. Bărbatul a devenit agitat, fiind imobilizat, încătuşat şi condus la sediul secţiei unde a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat valoare pozitivă la cocaină, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice”, transmite I.P.J. Timiş.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive şi conducerea unui autoturism neînmatriculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button