SPORT

David Popovici, interviu înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris

Last Updated on iunie 3, 2024 by Erceanu Ileana

Jocurile Olimpice de la Paris, vor începe în mai puţin de două luni.

 David Popovici, unul dintre cei mai valoroşi sportivi români ai momentului şi starul delegaţiei noastre la Jocurile Olimpice de la Paris, care vor începe în mai puţin de două luni, a acordat un interviu pentru FANATIK în care a vorbit despre mai multe subiecte, lămurind şi unele controverse.

David Popovici a vorbit despre pregătirea Jocurilor Olimpice de la Paris şi despre cum gestionează mediatizarea masivă spunând că nu este de acord cu exagerările şi urăşte dezinformarea, lămurind şi subiectele despre bodyguarzii angajaţi la Paris şi îngheţarea anului de facultate pentru a se concentra pe competiţie.

„Antrenamentele decurg asa cum au fost planuite, muncim şi respectăm programul pe care l-am stabilit. Ca de fiecare dată înaintea unui concurs important mă focusez pe ceea ce am de făcut, pe ce stă în controlul meu. Încerc să nu las presiunea să mă copleşească, mă gândesc la ceea ce am de făcut foarte bine.  Sunt mândru să reprezint pentru a doua oară România la Jocurile Olimpice, cea mai importantă competiţie la nivel internaţional şi sunt convins că vor urma multe alte competiţii la fel de mari. Jocurile Olimpice au o mare însemnătate pentru toţi sportivii, la fel şi pentru mine. Am încredere în proces, încerc să nu las presiunea să mă copleşească, mă gândesc la ceea ce am de făcut foarte bine şi muncesc zi de zi pentru a deveni cea mai bună versiune a mea”, a spus acesta într-un interviu.

„Nu m-am gândit la această perioadă ca fiind ceva care începe sau se încheie. Este o perioadă continuă pe care sportivii o trăiesc, cu suişuri şi coborâşuri, un proces firesc în care acumulez şi acumulăm experienţa pe drumul performanţei. Am tratat şi tratez fiecare zi, fiecare antrenament şi fiecare concurs cu aceeaşi seriozitate, învăţ din succes, din provocări, din tot ce întâlnesc. A fost şi este o perioadă… vie”, a declarat David Popovici, potrivit sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button