ACTUALITATE

Descoperirea unui întreg arsenal

Last Updated on ianuarie 10, 2023 by Romeo Crismaru

Polițiștii brăileni au descoperit, după efectuarea a 5 percheziții, un întreg arsenal, dar și multe exemplare de vânat, în mai multe locuințe.

În locuința unui bărbat de 39 de ani au  fost  descoperite 141 de exemplare de vânat din speciile sturzi, ciocârlii, rațe, becaține, rațe mari și gârlițe mari, 8 arme de vânătoare și  1.598 de cartușe.

La locuința altui bărbat, în vârstă de 42 de ani, au fost identificați cinci cetățeni italieni, care dețineau 19 exemplare de vânat din speciile gâscă sălbatică și rață sălbatică, fără respectarea condițiilor prevăzute în autorizația de vânătoare.

La domiciliul unui alt bărbat, în vârstă de 42 de ani, au fost găsite 83 de elemente de muniție, păstrate cu încălcarea prevederilor legale și pentru care persoana în cauză nu era autorizată să le dețină.

Toate bunurile găsite au fost confiscate, iar celor 5 cetățeni italieni le-au fost retrase permisele temporare de vânătoare. Totodată, autorizația de funcționare a armurierului a fost retrasă, în vederea anulării, iar depozitul a fost sigilat, până la clarificarea situației juridice a elementelor de patrimoniu aparținând acesteia. Polițiștii brăileni continuă cercetările  în cadrul unor dosare penale întocmite pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.

Sursa: Poliția Română

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button