ACTUALITATE

Două zile pline de jale! Cei trei tineri, morți în accidentul rutier, au fost conduși pe ultimul drum

Au fost lacrimi, durere și jale cumplită la înmormântarea tinerilor decedați în accidentul din apropiere de Vânju Mare! Cristina si Laura au fost conduse, sâmbătă, pe ultimul drum de sute de oameni, iar Mădălin – duminică. Alături le-au fost sute de oameni: cunoscuți, colegi și familiile.

Trei destine frânte, la vârsta marilor speranțe și a viselor despre viitor și carieră! Sute de oameni au venit, sâmbătă, să își ia rămas-bun de la cele două tinere care au plecat mult prea devreme din această lume. Au lasat în urma lor regrete și lacrimi. În camera Laurei, a rămas o fotografie a celor doua fete, făcuta în casa bunicii lor, de Paște.

Cristina avea 22 de ani și era studenta la Cluj, în timp ce verișoara ei, Laura, era eleva în clasa a 12 – a. În ziua tragediei, Cristina o însoțise pe tânăra de 18 ani la antrenamente, unde se pregătea pentru admiterea la Școala de Poliție de la Câmpina. Pe Laura o aștepta mama sa cu focul făcut în teracotă. A ajuns câteva zile mai târziu, într-un sicriu.

Duminică avea să fie a doua zi de jale. Sute de persoane au participat la slujba de înmormântare a lui Mădălin. Apropiații, rudele și localnicii au venit să își ia rămas-bun de la tânărul de 19 ani, care a plecat prea devreme din această lume. Oamenii s-au strâns la casa lui Mădălin, unii dintre ei venind călare pe cai albi, albul reprezentând puritatea, la fel ca sufletul tânărului.

În urma celor trei tineri, s-a așternut liniștea peste întreaga comunitate din Bălăcița. Vestea dispariției acestora a picat ca un trăsnet pe umerii celor care i-au cunoscut. Cei trei tineri, care au pierit în accidentul produs pe DN 56A, aveau planuri mari şi toată viaţa înante. Toţi au murit pe loc.

(Sursa: Marga Dragusin/Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button