ACTUALITATE

Drogat și fără permis de conducere, la plimbare cu mașina

Last Updated on octombrie 12, 2022 by Romeo Crismaru

sursa foto: carasanul.ro

Blestemul unui cățel! A plecat cu mașina, sub influența drogurilor și fără permis de conducere, a lovit un  biet câine și a ajuns pe mâna poliției.

În după-amiaza zilei de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Șimian au fost sesizați telefonic prin S.N.U.A.U. 112, de o femeie de 44 de ani, din județul Mehedinți, despre faptul că un bărbat în timp ce conducea un autoturism în satul Balta Verde i-a lovit cățelul care se afla pe drumul public.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că un tânăr de 27 de ani, din județul Dolj, în timp ce conducea autoturismul, a lovit câinele unei femei. Polițiștii au descoperit totodată, că tânărul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule. La testarea cu aparatul DrugTest, surpriza a fost și mai mare: rezultatul era pozitiv pentru substanțe psihoactive, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală din municipiul Drobeta-Turnu Severin pentru recoltarea de probe fiziologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button