EVENIMENT

Ema și Denisa, două eleve de clasa a XII-a, au murit înecate în apele Dunării, la Gura Văii 

Last Updated on iunie 25, 2022 by Toma Mihai

Ema și Denisa, două fete, absolevente de clasa a XII-a, au murit ieri la Gura Văii, în apropiere de Drobeta Turnu Severin, după ce au ieșit la scăldat în Dunăre alaturi de un prieten.
Denisa, una dintre tinere, deși nu știa sa înoate, a intrat în apă și nu a mai putut ieși datorită curenților puternici, iar atunci cealaltă prietenă i-a sărit în ajutor pentru a o salva, însă din nefericire apele Dunării au luat-o și pe ea.

Băiatul aflat de pe margine a sărit într-un suflet să le salveze pe amândouă, iar pe una dintre fete a reușit să o scoată din apă, din păcate în stop cardio-respirator.

La fața locului s-au deplasat de îndată mai multe echipaje care au încercat să o resusciteze, însă din păcate a fost declarat decesul fetei.

Cea de-a doua fată nu fusese găsită, iar abia după o oră scafandrii de la ISU Caraș-Severin au reușit să-i dea de urmă și să o aducă la mal, dar tot decedată.

Vestea că cele două fete au murit a căzut ca un trăsnet pentru toată lumea, mai ales pentru familiile lor care vor fi nevoite acum să le conducă pe ultimul drum.

Tinerele erau absolvente de liceu și erau foarte bucuroase că au susținut examenul de bacalaureat. Ele erau acum în așteptarea rezultatelor de la examen, care se vor afișa săptămâna viitoare, însă din păcate nu vor mai avea ocazia să le vadă și să se bucure de reușită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button