ACTUALITATE

Explozie la o ambarcațiune din Portul Drobeta! Trei victime!

Last Updated on mai 17, 2023 by Romeo Crismaru

O explozie a avut loc în jurul orei 12:30, la o ambarcațiune din dotarea Poliției de Frontieră, ancorată în Portul Drobeta. Din fericire, nu avem parte de victime grav rănite și nici pagube materiale însemnate.

ISU Drobeta a fost solicitat să intervină la un incident petrecut în Portul Drobeta Turnu Severin, la orele prânzului. O ambarcațiune din dotarea Poliției de Frontieră, acostată în Portul Drobeta Turnu Severin, a suferit avarii ca urmare a unui incendiu produs la bordul acesteia, datorat unei explozii. Nava urma să se deplaseze către ITPF Giurgiu. Imediat poliţiştii de frontieră au intervenit cu operativitate pentru lichidarea incendiului, fiind anunţate şi echipajele ISU Mehedinţi. Trei persoane au suferit leziuni (arsuri minore), fiind transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate. Au fost dispuse cercetări pentru a se stabili cauzele care au dus producerea incidentului.

În urma exploziei au rezultat trei victime care prezintă arsuri minore și care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button