EVENIMENT

„FAST & FURIOUS” pe drumul spre Vânju Mare

Last Updated on aprilie 29, 2023 by Romeo Crismaru

Ziua de 28 aprilie 2023, pare să fi fost una în care trei șoferi care mergeau spre Vânju Mare au încercat să trăiască periculos, la fel ca în celebra serie de top „FAST & FURIOUS”. Polițiștii din cadrul Poliției oraș Vânju-Mare i-au depistat, în trafic, cu viteze de deplasare de 152 km/h, 158 km/h și 201 km/h.

Primul protagonist a fist un tânăr de 21 de ani, care conducea un autoturism pe DN 56 A, în afara localității Vânju Mare, având o viteză înregistrată de 201 km/h.

La scurt timp, un alt conducător auto de 51 de ani, a fost depistat, în trafic, de polițiști, în timp ce conducea un autoturism DN 56 A, în afara localității Vânju Mare, având o viteză de 152 km/h.

Totodată, în aceeași zi un alt conducător auto de 48 de ani, a fost depistat, în trafic, de polițiști, în timp ce conducea un autoturism pe DN 56 A, în afara localității Rogova, având o viteză de 158 km/h.

Față de tânărul de 21 de ani, a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 2900 de lei, iar ca măsură complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule, pentru o perioadă de 120 de zile. De asemenea, ceilalți doi conducători auto au fost sancționați contravențional cu amendă, iar ca măsură complementară, le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button