SPORT

FCSB, transfer ŞOC în Liga 1.

Last Updated on noiembrie 6, 2023 by Erceanu Ileana

 Becali își ia atacant de la Craiova: „Vrem să întindem coarda”, spune acesta!
FCSB este în căutarea titlului mult așteptat încă din 2015 în Superligă, iar Gigi Becali e dispus să investească serios pentru a-i întări lotul lui Elias Charalambous. FCSB n-a mai cucerit titlul din 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. Acum, roș-albaștrii sunt pe primul loc în Superligă, iar Gigi Becali speră că echipa sa poate câștiga, în sfârșit, campionatul.

Cum Andrea Compagno a intrat deja pe lista sa neagră, latifundiarul din Pipera vrea să investească serios în pauza de iarnă pentru a-i întări lotul lui Elias Charalambous. Dorin Rotariu a semnat deja cu FCSB, din postura de jucător liber de contract, iar acum patronul FCSB-ului a pus ochii pe un alt jucător ofensiv, din Superligă.

Principala ţintă a lui Gigi Becali este Yassine Bahassa. Fotbalistul ofensiv în vârstă de 31 de ani a fost ofertat deja de FCSB, însă suma propusă de latifundiarul din Pipera nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor lui Adrian Mititelu. Acum, Becali este dispus să reia negocierile pentru a-l transfera pe Bahassa,

„Au fost diverse oferte pentru Bahassa pe care le-am refuzat, pentru că noi am vrut ca anul acesta să întindem și puțin coarda, să ne calificăm în play-off, să avem un an excepțional. Mai sunt în continuare șanse… Anul trecut am avut 12 meciuri fără înfrângere şi am fost la un pas să ne calificăm, sper ca anul ăsta să reușim”, a mai adăugat Gigi Becali.

Bahassa, a reușit 1 gol şi 2 pase decisive  în cele 15 meciuri jucate pentru FCU Craiova 1948, în actuala stagiune, în toate competiţiile. Bahassa, valorează 700 de mii de euro conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button