SPORT

FCU Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe 0-5

FCU Craiova a încheiat primul său sezon din Liga 1 cu o înfrângere drastică, scor 0-5, în faţa formaţiei Sepsi Sf. Gheorghe.

Arbitrul a întrerupt meciul FC U Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe din cauza scandărilor xenofobe!

În minutul 19, al întâlnirii disputate pe Stadionul „Ion Oblemenco”, arbitrul Adrian Cojocaru s-a simțit nevoit să întrerupă meciul.

Arbitrul Adrian Cojocaru a întrerupt partida timp de aproximativ două minute, iar organizatorii i-au avertizat pe suporteri la stația de amplificare.

În urma acestui incident, echipa patronată de către Adrian Mititelu riscă o amendă între 5.000 și 70.000 de lei.

„Dacă spectatorii afişează inscripţii conţinând sloganuri discriminatorii/denigratoare/rasiste/xenofobe sau se fac vinovaţi de alte comportări de acest fel la un joc, organul jurisdicţional va aplica o sancţiune de la 5.000 la 70.000 de lei clubului pe care l-au susţinut spectatorii respectivi, la fiecare nouă abatere de același tip penalitatea urmând a fi majorată cu ½ față de cea aplicată anterior. La atingerea pragului maxim clubul va fi sancționat cu măsura programării unui joc fără spectatori cumulat cu o penalitate sportivă de 70.000 lei”, se arată în Articolul 54 din Regulamentul Disciplinar al Federației Române de Fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button