ACTUALITATE

Fetiță româncă de 5 ani, abandonată de părinți pe străzile din Italia

Last Updated on ianuarie 3, 2024 by Erceanu Ileana

Incident revoltător în Italia. O fetiță româncă, în vârstă de 5 ani, a fost găsită abandonată pe stradă de către patronul unui bar.

Copila rătăcea pe străzile din Mondragone, din provincia Caserta, în ziua de Anul Nou. Fetița ar fi fost dată afară din casă de către părinți.

Conform primelor informații, Francesco Emilio Borrelli, proprietarul barului, văzând-o pe fetiță, de naționalitate română, în timp ce rătăcea pe străzile orașului. A luat-o imediat și a dus-o în localul pe care îl deținea, apoi a sunat la poliție. Autoritățile au aflat că fetița a fost abandonată chiar de părinți și lăsată pe străzi de una singură, potrivit notizie.virgilio.

„Este o poveste atroce pe care o voi urmări pas cu pas. Poliția Rutieră m-a asigurat că copilul este în siguranță în mâinile lor și că s-au demarat deja toate procedurile de activare a serviciilor sociale, de urmărire a părinților și de a reconstitui cele întâmplate. Nu există niciodată un motiv valid pentru a abandona un copil, este un gest inuman și inacceptabil. Părinții acestei fetițe trebuie identificați și, dacă abandonul se confirmă, pedepsiți aspru. Este o poveste sfâșietoare chiar în ziua de Anul Nou”, a declarat proprietarul barmanului care a găsit-o pe cea mică și a avut grijă de ea până la sosirea autorităților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button