ACTUALITATE

Final de liceu pentru elevii claselor a 12-a

Last Updated on mai 20, 2022 by Toma Mihai

Elevii claselor a 12-a alături de cadrele didactice ale Colegiului Național Gheorghe Țițeica din Drobeta-Turnu Severin, au sărbătorit ieri absolvirea celor patru ani de liceu și începerea unei noi etape în ciclul vieții.

Zilele de teză și extemporalele la dirigenție au luat sfârșit pentru elevii claselor a 12-a. Cu multă bucurie, fluturând drapelul unitatii de învățământ, promoția 2022 a Colegiului Național Gheorghe Țițeica din Drobeta Turnu Severin a defilat ieri pe esplanada Crișan pentru a sărbători la Palatul Culturii Theodor Costescu absolvirea celor patru ani de liceu.

Ajunși în sala teatrului au pășit pe scena alături de diriginți și profesori, pentru a-și lua rămas bun de la cei care le-au fost timp de patru ani îndrumători și mentori.

Cheia colegiului a fost înmânată ca semn de prețuire șefului de promoție, care emoționat, a mulțumit la rândul lui profesorilor care l-au îndrumat în anii de liceu și a asigurat de pe acum foștii colegi ca vor rămâne mereu în amintirea lui .

În cadrul festivității, la încheierea discursurilor oficiale, proaspeții absolvenți de liceu au primit diplome și aplauze meritate, pentru munca depusă alături de cadrele didactice care le-au călăuzit pașii pe parcursul celor patru ani de studiu. Și pentru ultima data în viața acestor liceeni, s-a strigat catalogul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button