POLITIC

FLORIN GAGEA este noul președinte al Partidului Republican Mehedinți

Last Updated on martie 1, 2023 by Toma Mihai

Echipa Partidului Republican Mehedinți are un nou președinte în persoana lui Florin Gagea! Republicanii au înființat, astfel, o filială la Mehedinți, pe care doresc să o dezvolte și să o promoveze cât mai bine până la începutul anului electoral 2024.

Florin Gagea este inginer de profesie și și-a propus ca obiectiv să construiască o echipă puternică în Mehedinți, care să contribuie la dezvoltarea reală a comunităților locale. „Mehedințenii au nevoie de lideri politici cu viziune, care pun cetățenii în centrul tuturor politicilor pe care le promovează”, spune Florin Gagea.

Tânărul inginer Florin Gagea s-a aflat, în anul 2020, în prim-planul vieții politice electorale, ca și candidat care deschidea lista PMP pentru Senatul României. Împreună cu echipa de la acea vreme, Gagea a reușit un scor electoral excelent la Mehedinți, doar că procentul final de la nivel național nu a ajutat PMP să intre în Parlamentul României, ratând acest obiectiv, dramatic, la circa 3000 de voturi.

Mai trebuie spus că dacă PMP intra în Parlament, calculele de la Mehedinți îl indicau senator ales. În lipsa PMP, PSD și PNL și-au împărțit cele 6 mandate parlamentare de la Mehedinți, în mod egal.

Partidul Republican a semnat, pe date de 23 ianuarie 2023, la Iaşi, cu Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) şi Partidul Alianţa Naţional Ţărănistă protocolul de colaborare sub numele de Alianţa AUR. „Acest protocol de colaborare este între trei partide suveraniste, are un obiectiv comun puternic, acela de a repune România acolo unde merită şi îşi propune să câştige alegerile din 2024”, spuneau semnatarii de la acea vreme ai protocolului politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button