ACTUALITATE

Găsit decedat în apartamentul în care deținea o crescătorie ilegală de șerpi!

Last Updated on mai 9, 2024 by Erceanu Ileana

 Printre  cele șapte reptile se aflau  trei vipere cu corn și un piton.

Autoritățile din Mehedinți desfășoară o amplă anchetă după decesul unui tânăr de 36 de ani din Drobeta Turnu Severin. Acesta a fost găsit decedat la sfârșitul săptămânii trecute în apartament acolo unde deținea o crescărorie ilegală de reptile. Este vorba despre 7 reptile: trei vipere cu corn, un piton și încă alți trei șerpi.

 Poliția a deschis în acest caz, dosar penal pentru ucidere din culpă, iar trupul neânsuflețit al tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. În acest moment se așteaptă rezultatele testelor patologice și toxicologice, pentru a se stabili dacă bărbatul a fost sau nu mușcat de vreo una din reptile. Pe corpul bărbatului au fost găsite mai multe leziuni tegumentare, însă până în acest moment nu se știe dacă este vorba sau nu despre mușcături/ înțepături ale reptilelor.

Anchetatorii nu au găsit urme de venin la fața locului. În urma incidentului, reptilele au fost introduse în cutii speciale, urmînd să fie ridicate de autorități. Echipe mixte de polițiști, biologi și specialiști ai Gărzi de Mediu se vor deplasa la locuința bărbatului pentru a ridica reptilele. De altfel surse din anchetă spun că, de-a lungul timpului, reptilele ar fi scăpat, în repetate rânduri pe scara blocului, tânărul locuind intr-un apartament situat la etajul 7 al unui bloc turn din Drobeta Turnu Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button