POLITIC

ÎN CAMPANIE PE ULIȚELE CĂZĂNEȘTIULUI

Last Updated on mai 29, 2024 by Romeo Crismaru

Echipa Alianței Dreapta Unită a luat la pas satele comunei Căzănești, pentru a discuta cu oamenii de aici. Chiar dacă pare de necrezut, multe sate ale comunei arată dezagreabil, iar în multe locuri nu există încă apă, canalizare și ulițe asfaltate. De altfel, candidatul Dreptei Unite pentru funcția de primar spune că este singura echipă de campanie care a intrat și pe ulițele neasfaltate. (Comandat de: Partidul Mișcarea Populară; CMF 21240022)

Locuitorii comunei Căzănești încă mai așteaptă realizarea unor investiții ce în alte zone din județ și din țară par deja banale, ca să nu mai vorbim de comunele din alte state europene! Multe dintre satele comunei nu au drumuri asfaltate, nu au apă și nici canalizare și sunt parcă încremenite în timp. Nici satul de reședință al comunei nu arată prea bine, iar infrastructura rutieră lasă în multe locuri de dorit. În aceste condiții, este lesne de înțeles cam ce probleme au ridicat localnicii echipei de campanie care au străbătut duminică satul Ercea. Ramona Cupă, candidatul Dreptei Unite, din partea USR, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean și Mircea Zaharia, candidatul alianței pentru funcția de primar al comunei Căzănești au străbătut toate ulițele satului Ercea și au precizat că experiența trăită a fost una profundă, iar cele văzute aproape de necrezut. Aici, pe ulițele neasfaltate, prăfuite și întortocheate, oamenii își strigă durerea și indignarea, așteptând de peste 2 decenii semne oricât de mici ale normalității.

„Mă doare sufletul să văd cum tot mai multe case, la care s-a muncit, rămân părăsite, pentru că tinerii nu mai sunt atrași, nu mai au condiții, comuna a rămas în urmă cu 30 – 40 de ani, chiar și față de celelalte comune mehedințene, Nu avem apă în satele dispuse pe zone mai înalte, infrastructura este proastă, deci indiferent unde am merge, nimic nu atrage tineretul să rămână acasă. Sunt o grămadă de bani europeni și nimeni nu s-a gândit să-i atragă”, spune MIRCEA ZAHARIA, candidatul DREPTA UNITĂ pentru Primăria Căzănești.

Culmea este că nici la sediul administrativ al comunei, Primăria, imaginea nu este una diferită de cea de prin sate.

Printre oamenii aflați în echipa de campanie Dreapta Unită, am întâlnit și o doamnă în vârstă, care venise tocmai de la Devesel. Anișoara Burghină spune că, deși la vârsta dumneaei nimeni nu mai pleacă în campanie prin sate, a vrut să fie alături de candidatul Dreapta Unită Ramona Cupă, pentru că aceasta îi inspiră încredere și pentru ca a văzut că are un program de campanie bun.

Pe de altă parte, candidatul Mircea Zaharia i-a transmis Ramonei Cupă că este singurul candidat care a luat la pas și ulițele isolate și neasfaltate din satele comunei Căzănești. „Vă mulțumesc pentru susținere și mă bucur că am alături singurul candidat la președinția Consiliului Județean care a bătut ulițele neasfaltate din Căzănești și din tot județul. Doare așa se vede realitatea în care trăiesc oamenii, nu din mașină sau la întâlniri electorale unde sunt aduși susținătorii”, a precizat MIRCEA ZAHARIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button