ADMINISTRATIE

Încep lucrările pe drumul Județean Magheru- Bunoaica

Last Updated on martie 7, 2024 by Erceanu Ileana

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat astăzi ordinul de începere a lucrărilor de execuție pentru modernizarea DJ 607B, tronsonul Magheru- Bunoaica, în lungime de 19,377 km.

Proiectul este implementat de Consiliul Județean Mehedinți, cu fonduri guvernamentale, în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”.

“După organizarea de șantier vor începe lucrările care vor dura 20 de luni, conform contractului, dar am speranța că se vor finaliza într-un timp mai scurt. Mă bucur că intrăm în linie dreaptă și cu acest drum care face accesul către zona de nord a județului Mehedinți și se continuă cu un drum deja modernizat de Consiliul Județean Mehedinți, în cursul anilor trecuți!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Pe lângă platforma de rulare se vor realiza 2 poduri noi în localitățile Breznița de Ocol și Jidoștița, se vor face 58 podețe transversale, 53 legături cu drumurile laterale, peste 300 accese la proprietăți, pietonale și auto, se vor realiza trotuare în interiorul localităților, se vor face canale de scurgere a apelor, se va monta parapet metalic acolo unde este nevoie și se vor face lucrări privind siguranța circulației ce constau în marcaj transversal și indicatoare rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button