ACTUALITATE

Iulia, mama sinucigaşă din Timişoara, implicată într-un triunghi amoros

Last Updated on mai 6, 2022 by Toma Mihai

Au apărut noi detalii în cazul tinerei mame din Timișoara care a murit marti, pe 3 mai, împreună cu cei doi copii ai săi, un băiețel și o fetiță, de 3 și respectiv 6 ani, după ce a sărit de pe un bloc din Timișoara.

În ultimii trei ani, Iulia ar fi oscilat între două relaţii, cea cu fostul soţ şi alta, cu un bărbat de care s-a îndrăgostit și pentru care a decis să divorțeze, spun apropiații.

Tânăra s-a întors la fostul soţ, iar asta i-ar fi luat minţile individului. Era extrem de gelos şi violent, susţin apropiaţii.

„El a ameninţat-o, a bătut-o. A dat-o afară din casă cu amândoi copiii. Alex iar s-a împăcat cu ea. Gravidă, s-a întors la Alex. Alex a recunoscut copilul ca fiind copilul lui, deşi nu este!”

„Era terorizată de omul ăla. E ceva mafiot, nu e de joacă cu el!”, au declarat prietenii tinerei.

Tot cu el ar fi vorbit ultima dată Iulia în dimineaţa cumplită, iar în urma discuţiei avute cu acesta ar fi declanşat nenorocirea în sufletul tinerei mame.

„Ar fi primit un telefon în dimineaţa aia de la tatăl băieţelului şi că ar fi ameninţat-o cu ceva. O fi ameninţat-o cu copiii. Şi-a iubit copiii enorm de mult.”

Trupurile celor trei au fost depuse ieri într-o casă mortuară. Fostul soţ a ajuns şi el la priveghi. Era plecat la muncă în Austria când a aflat despre tragedie. Bărbatul e în stare de şoc. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button