EVENIMENT

Jandarmii, alături de cetățeni la Sărbătoarea Liliacului

Last Updated on mai 6, 2023 by Romeo Crismaru

În perioada 6-7 mai, Jandarmeria Mehedinți în cooperare cu Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți și Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Drobeta Turnu Severin” asigură măsuri de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice prilejuite de Sărbătoarea Liliacului de la Ponoarele.

Rolul forțelor de ordine este de a veghea la respectarea legii, la protecția participanților și la prevenirea faptelor care ar putea perturba buna desfășurare a evenimentului.

Pentru a evita producerea de incidente, jandarmii le recomandă cetățenilor să nu se implice în acțiuni și fapte care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, să nu poarte la vedere bunuri de valoare (bijuterii, sume de bani etc.), care pot atrage atenția, să nu lase eventualele bagaje nesupravegheate, iar în cazul în care sunt însoțiți de copii, să le acorde o atenție deosebită, deoarece se pot rătăci cu ușurință.

În situația în care este necesară intervenția forțelor de ordine, cetățenii pot să solicite sprijin celei mai apropiate patrule de ordine și siguranță publică, sau apelând numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button