ACTUALITATE

Jandarmii mehedințeni asigură ordinea publică la Hramul Catedralei Episcopale din Drobeta Turnu Severin

Last Updated on aprilie 20, 2023 by Erceanu Ileana

Efective din cadrul Jandarmeriei Mehedinți cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți și Direcției de Poliție Locală Drobeta Turnu Severin, asigură măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul manifestărilor religioase ocazionate de sărbătorirea Hramului Catedralei Episcopale ,,Sf. Gheorghe’’ din Drobeta Turnu Severin.

Măsurile adoptate de jandarmi vizează protecția participanților la procesiunea religioasă pe timpul deplasării precum și pe traseele de afluire (intrare) și defluire (ieșire) către catedrală, prevenirea faptelor de natură infracțională și contravențională și asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

În vederea prevenirii apariției unor situații conflictuale de natură să tulbure ordinea și liniștea publică, Jandarmeria Mehedinți le recomandă cetățenilor: să adopte un comportament civilizat față de ceilalți participanți, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să supravegheze permanent bagajele şi bunurile personale, iar dacă sunt martorii unor fapte antisociale să solicite sprijinul jandarmilor aflați în dispozitiv sau la numărul unic de urgență 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button