ACTUALITATE

Lucrări intense la reabilitarea și extinderea centrului școlar Constantin Pufan

Last Updated on martie 22, 2023 by Erceanu Ileana

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers astăzi pe șantierul de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Constantin Pufan”, acolo unde sunt în execuție lucrările de reabilitare, modernizare și extindere, în cadrul proiectului implementat de Consiliul Județean Mehedinți, cu fonduri europene atrase prin POR 2014-2020.

“M-am bucurat să văd că antreprenorul are o bună mobilizare, s-a lucrat la interiorul, exteriorul și acoperișul școlii, se demolează vechea cantină și se va construi un nou corp pentru această destinație la parter, iar birourile vor fi amenajate la etaj. Totodată se va construi și o sală de sport.

Țin foarte mult la acest proiect întrucât copiii sunt viitorul nostru, iar datoria noastră este să le fim alături, să-i sprijinim, să le înțelegem nevoile și să le dăm aripi pentru a-și construi o viață cât mai bună, iar pentru copiii cu nevoi speciale, construirea unui mediu școlar incluziv, în care drepturile și demnitatea să le fie respectare este foarte important!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button