POLITIC

Marcel Ciolacu, speră să rezolve problema Schengen

Last Updated on decembrie 17, 2023 by Erceanu Ileana

Marcel Ciolacu, speră să se finalizeze în următoarele două zile negocierile pentru aderarea la Spaţiul Schengen, în primul pas, aerian şi naval, iar anul viitor pe terestru / Ministrul Transporturilor şi-a asumat 250 de km de autostradă până în 2024.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, după ce a participat la lucrările obiectivului de infrastructură rutieră Autostrada Transilvania – secţiunea Cheţani-Câmpia Turzii, că speră să finalizăm în următoarele două zile negocierile pentru aderarea la Spaţiul Schengen, în primul pas, aerian şi navall, iar anul viitor, aderarea pe terestru. El a mai spus că ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi-a asumat că vom finaliza 250 de km de autostradă şi drum expres

”Pentru anul acesta sperăm să finalizăm în următoarele două zile negocierile pentru aderarea la Spaţiul Schengen, în primul pas, aerian şi naval şi de asemenea să finalizăm cât mai mult din infrastructură. Considerăm că trebuie să venim cu cât mai multe veşti bune, cel puţin în infrastructura mare, pentru români, şi cred că săptămâna viitoare o să fie mai multe evenimente, în afară de această legătură între Târgu-Mureş şi Cluj, în sfârşit, acest tronson din Autostrada Transilvaniei. Săptămâna viitoare avem şi drumul expres Craiova-Piteşti, cred că se finalizează şi un tronson de aproape 16,2 km din A0, din Centura Bucureştiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button