EVENIMENT

MEDICI NOI, LA SPITALUL DIN ORȘOVA

Last Updated on august 3, 2022 by Romeo Crismaru

Conducerea Spitalului Municipal Orșova anunță consolidarea a trei compartimente deosebit de importante, prin extinderea colectivului de medici. Este vorba de secțiile de cardiologie, ATI și neonatologie, unde vor lucra specialiști noi.

Compartimentul de cardiologie din Spitalul Municipal Orșova își lărgește colectivul, din data de 8 august 2022. Celor doi specialiști deja existenți, doctorii Nicolae Cozaru și Sabina Stoian li se va alătura doctorul Cristian Jianu, unul dintre cei mai prestigioși cardiologi mehedințeni. Cei trei medici cardiologi au obligația să pregătească viitorea echipă tânără de cardiologi pentru orșoveni și zona limitrofă Orșovei. O altă secție vitală a Spitalului Municipal Orșova, secția ATI, va beneficia de sosirea unui medic specialist nou, adus prin transfer de la Spitalul Orășenesc din Baia de Aramă. Cea mai bună veste de la spitalul orșovean vine pentru viitoarele mămici. Din data de 16 august 2022 se vor putea relua nașterile la această unitate, cu sprijinul unei doamne doctor sosite de la Spitalul Orășenesc din Baia de Aramă. Din luna noiembrie a acestui an, respectivul doctor vine definitive la Orșova ca medic specialist neonatolog.

O altă veste buna este legată de semnarea unui nou proiect de finanțare pentru Spitalul Municipal Orșova. Proiectul în valoare de aproximativ 1,7 milioane euro ce va fi semnat în câteva zile devenind operational,  prevede reabilitarea și modernizarea infrastructurii de fluide medicale și a rețelelor de energie electrică, inclusiv a sistemelor de supraveghere și control a acestor instalații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button