ACTUALITATE

MEHEDINȚI GAZ vinde și pleacă

Last Updated on februarie 28, 2023 by Romeo Crismaru

Consilierii municipali severineni s-au reunit astăzi în ședință ordinară pentru a aproba mai multe proiecte pentru Severin. Printre acestea regăsim rezolvarea problemei delicate a extinderii rețelei de gaze. MEHEDINȚI GAZ VINDE ȘI PLEACĂ, spre bucuria municipalității.

Câteva proiecte de hotărâri importante, care pot face lumină în probleme delicate ale municipalității s-au aflat astăzi pe agenda de lucru a ședinței ordinare a Consiliului Local Drobeta Turnu Severin. Unul dintre ele face referire la un acord de principiu din partea Consiliului Local pentru ca operatorul de gaze Mehedinți Gaz să poată vinde rețeaua proprie de distribuție a gazelor aflată în concesiunea Primăriei. Vânzarea este una intens așteptată și se va face către ROMGAZ. După această tranzacție, rețeaua de gaze din municipiu se va putea extinde mult mai rapid.

„Am împins de la spate MEHEDINȚI GAZ să caute o soluție, ori să extindă rețeaua, ori să vândă, au hotărât să vândă, suntem total de acord, numai să scăpăm de această firmă care ne-a creat multe probleme”, a declarat MARIUS SCRECIU, primar Drobeta Turnu Severin

PRIMĂRIA SEVERIN continuă atragerea de fonduri europene și în acest sens s-au depus mai multe proiecte. Unul dintre acestea este pe Programul ANGHEL SALIGNY și presupune asfaltarea mai multor străzi din cartierele mărginașe ale Severinului. Printre proiectele de pe ordinea de zi au mai fost unul destinat dotărilor pentru situații de urgență, precum și unul destinat renovării energetic a Grădiniței cu program prelungit numărul 7 din municipiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button