ACTUALITATE

Mihai Tudose, laude pentru Traian Băsescu

Last Updated on ianuarie 3, 2024 by Erceanu Ileana

FOTO: Inquam Photos / Bogdan Buda 

 Este respectat. Este un tip foarte bine informat și un tip deștept. Beau o cafea cu el.

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose susține că fostul președinte Traian Băsescu este un politician respectat în Parlamentul European. ”Este un tip foarte bine informat și un tip deștept”, l-a caracterizat Mihai Tudose pe fostul șef al statului, deși au fost în tabere politice diferite.

Euro-deputatul PSD Mihai Tudose a fost întrebat, la Prima News, dacă Traian Băsescu mai e activ în Parlamentul European.  

”Câteodată, da. Să știți că este respectat. Domnul președinte Traian Băsescu, cu bune, cu rele, este un tip foarte bine informat și un tip deștept”, a răspuns Mihai Tudose.  

Europarlamentarul PSD susține că bea o cafea cu Traian Băsescu și discută cu fostul președinte subiecte ce țin de agenda Parlamentului European.  

”Da, beau o cafea cu el, chiar dacă, politic, am fost adversari, chiar dușmani. Acolo suntem români și dacă îl suni să-i explici: ”Avem o problemă la un vot, dumneavoastră ce ziceţi, n-ar fi bine să…”, domnul Traian Băsescu răspunde la telefon şi are argumente pro sau contra. E un tip care şi el sună. L-am auzit vorbind. Nu vorbeşte aiurea, nu ia cuvântul să se trezească în drum”, a concluzionat Mihai Tudose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button