SOCIAL

Ministrul Finanțelor Publice își cere scuze pentru neplăcerile provocate celor care trebuie să folosească e-Factura

Last Updated on februarie 27, 2024 by Erceanu Ileana

Ministrul Finanțelor Publice cere public scuze celor care folosesc sistemul E-factura pentru neplăcerile provocate, admițând că sunt probleme cu spațiul privat virtual care funcționează la nivelul aplicației informatice a ANAF.

 Boloș promite rezolvarea problemelor într-o perioadă rezonabilă de timp. Ministrul a spus că va fi foarte greu de ascuns o factură, pentru că la un moment dat ea va ieși la iveală.

”Astăzi a fost termenul scadent pentru depunerea deconturilor. Sigur, avem toate greutățile noastre cu spaţiul privat virtual, ne mai ia lumea la rost fiindcă sunt anumite întreruperi în mentenanță și în funcţionare… dau dureri de cap şi îmi cer scuze și le mulțumesc că fac eforturi pentru a înțelege situaţia în care suntem. Şi le promit, în acelaşi timp, că într-o perioadă rezonabilă de timp vom veni cu soluţie pentru a nu mai trece prin astfel de situaţii. Dar pot să vă spun că după termenul scadent de astăzi, lunea viitoare, în comitetul de analiză pentru e-Factura, vom analiza primele anomalii care apar între ce avem noi în modulul e-Factura şi ce se înregistrează în aceste deconturi depuse de contribuabili. Pentru prima dată. Este, dacă vreţi, un moment istoric pentru ANAF”, a declarat Marcel Boloş, la Digi 24, luni seară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button