ACTUALITATE

Nuntă între minori, la Strehaia! Mirii și nuntașii, cărați cu TIR-ul!

Last Updated on mai 16, 2022 by Romeo Crismaru

Nuntă intre doi minori, din Strehaia! Tinerii sunt filmati in timp ce se afla in biserica, alaiul fiind dus de un TIR. Imaginile incredibile au fost postate pe retelele de socializare.

Pe imaginile surprinse in orasul Strehaia, se observa cum cei doi minori merg la biserica, incheie cununia religioasa, apoi participa la o petrecere „ca in povesti” organizata de famiiile celor doi tineri. Desi minorii de etnie rroma nu par sa se simta in largul lor, ci mai degraba stanjeniti de moment, participantii la nunta par sa se distreze copios.

Cei doi minori nu sunt atat de bucurosi, cum sunt participantii la eveniment. Tanara mireasa poarta o rochie greoaie, iar mirele sta incruntat pe tot parcursul evenimentului. Imaginile postate pe retelele de socializare starnesc indignarea si revolta internautilor. Oamenii pun intrebari despre eveniment si starea emotionala a celor doi miri. In acest caz, a fost facuta sesizare catre politie, care, la randul sau, a cerut sprijinul DGASPC Mehedinți. Institutia de control spune ca a demarat verificari in acest caz si monitorizeaza situatia.

Cu toate ca sunt filmați in timpul slujbei religioase, legea este de partea parintilor acestor tineri obligati sa isi is angajamente pe viata. In fata autoritatilor, etnicii rromi sustin ca traditia lor este sa incheie „promisiuni” intre copiii lor, iar casatoria se va consuma dupa varsta de 18 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button