EVENIMENT

O româncă a murit înghețată în viscolul din munții Apenini

Last Updated on ianuarie 27, 2023 by Erceanu Ileana

Tragedie în munții Apenini din Italia, acolo unde Cristiana Gugu, o româncă în vârstă de 50 de ani, a fost găsită moartă, înghețată în zăpadă. La fel și trei dintre câinii ei fideli, de asemenea uciși de viscolul năprasnic. Lângă trupul fără viață al femeii erau și pungile de cumpărături pe care tocmai le făcuse și cu care se întorcea acasă, în căsuța de lemn din mijlocul pădurii.

Românca era acoperită de zăpada abundentă căzută în ultimele zile, în Italia.Cristiana locuia de ani de zile în Italia, iar de ceva vreme se hotărâse să se mute într-o casă de lemn, în munții Apenini. După un trecut dificil, românca și-a dedicat viața creșterii câinilor din rasa Ciobănesc Mioritic din Carpați, exemplare mari și robuste folosite pentru paza animalelor.

În urma verificărilor și audierii martorilor, anchetatorii au reușit să reconstituie ultimele ore din viața Cristianei. Femeia a fost văzută ultima oară, luni, urcându-se într-un autobuz spre Sansepolcro, unde a mers pentru a face cumpărături, nu doar pentru ea, ci și pentru animalele pe care le creștea, opt câini adulți și trei cățeluși. La întoarcere, a fost văzută coborând din autobuz la Svolta del Podere, de unde a plecat pe jos spre căsuța ei din mijlocul pădurii. Pe drum, însă, a fost surprinsă de o furtună de zăpadă puternică. Mergând la pas, ar fi fost răpusă de un infarct, cauzat probabil de frigul intens și de oboseala mersului pe zăpadă, cu pași din ce în ce mai greoi. A fost găsită întâmplător, abia marți dimineața, înghețată în mijlocul potecii. Câțiva oameni care curățau zona au chemat echipajele de prim-ajutor, care însă nu au mai putut decât să constate decesul.

Sursa:Teletruria TVWEB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button