ACTUALITATE

Ofertă lansată de TAROM, 20 iulie! ‘Reducerile sunt substanțiale’

Last Updated on iulie 20, 2023 by Erceanu Ileana

În cinstea istoriei aviației române, compania națională TAROM scoate la vânzare peste 37.000 de bilete la prețuri promoționale: 68 de euro dus-întors pentru orice destinație internă. Prețurile promoționale pentru cursele externe pornesc de la 128 de euro, dus-întors, se precizează într-un comunicat de presă al companiei.

Toate tarifele includ bagajul la cală 23 kg, taxele de aeroport, check-in și bagaj de mână: bilete full-service, așa cum v-a obișnuit compania TAROM. Numai 37.000 de locuri sunt disponibile la promoție, pentru călătorii în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie. Și tu poți fii unul dintre cei 37.000.

În cinstea istoriei aviației românești, compania TAROM lansează oferta anului, în perioada 20-27 iulie. Ai numai 7 zile să îți achiziționezi unul sau mai multe bilete la prețuri chiar de trei ori mai mici! Oferta se supune unor termeni și condiții, iar perioada de călătorie este între 1 octombrie și 30 noiembrie 2023. Grăbește-te, locurile la ofertă sunt limitate!

„Nu am găsit un moment mai potrivit să lansăm oferta anului la TAROM. Reducerile sunt substanțiale, pentru că vrem să dedicăm acest moment deosebit pentru noi, companie simbol a aviației românești, tuturor celor îndrăgostiți de aventură și zbor.

Pasagerii noștri trebuie să știe că în următoarele 7 zile, pentru orice călătorie rezervată în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie, prețurile sunt promoționale, reduse semnificativ și da, cu bagajele de cală și cabină incluse. Locurile sunt însă limitate, de aceea este bine să profitați de ocazie și să fiți unul dintre cei 37.000 de pasageri care zboară în această toamnă cu TAROM”, au declarat reprezentanții companiei TAROM.

Începând de pe 20 iulie și până pe 27 iulie, accesezi site-ul TAROM și achiziționezi unul sau mai multe bilete pe orice destinație, pentru o călătorie în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2023 și beneficiezi de reducere.

– Numai 68 de euro dus-întors pentru orice destinație internă.

-128 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Atena, Istanbul, Chisinău, Sofia, Belgrad;

-148 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Roma, Praga, Frankfurt, Salonic, Budapesta, Bruxelles, Tel Aviv;

-168 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Londra, Madrid, Paris, Amsterdam, Amman, Beirut, Cairo;

La ce zile toride sunt afară, TAROM îți oferă o promoție generoasă și răcoroasă, care merge la fix. Rezervă aici (www.tarom.ro) călătoria ta din toamnă și fii unul dintre cei peste 37.000!”, transmite TAROM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button