EVENIMENTPOLITIC

PĂDUREA, RESURSĂ IMPORTANTĂ A PĂMÂNTULUI

Într-o mobilizare fără precedent, membrii Organizației PSD Mehedinți și zeci de voluntari au plantat 900 de puieți de salcâm în zona Balotești – Izvoru Bârzii, în parteneriat cu Ocolul Silvic Drobeta Turnu Severin.

Peste o sută de persoane, tineri, adulți și chiar vârstnici au participat la acțiune, împreună cu colegii din conducerea PSD Mehedinți, senatorul Liviu Mazilu, deputatul Alin Chirilă, prefectul județului Mehedinți, Alin Isuf, secretarul de stat Bogdan Simcea, consilieri județeni, dar și colegi din Consiliul Județean Mehedinți.

„Le mulțumesc tuturor pentru mobilizare! Am arătat astăzi, din nou, că PSD este cel mai important partid politic din județ și când ne îndreptăm acțiune spre binele mediului înconjurător care ne hrănește, sentimentul misiunii împlinite ne dă speranțe de bine pentru viitorul nostru și al copiilor noștri! Marcăm astfel, Luna Pădurii și atragem atenția asupra importanței bogățiilor verzi și implicațiile lor în existența noastră de zi cu zi! Acțiunea face parte din campania națională a PSD prin care se propune plantarea a 500 000 puieți”, a declarat președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button