ACTUALITATE

Pentru eliberarea documentelor la RAR, doar cu programare

Last Updated on noiembrie 14, 2023 by Erceanu Ileana

Șoferii care vor să redobândească talonul mașinii, duplicatul sau înlocuirea cărții de identitate a autovehiculului o vor putea face printr-o programare online sau telefonică la RAR.

Din 15 noiembrie, șoferii care au nevoie să obțină documente din partea RAR trebuie să acceseze siteul instituției www.rarom.ro. Programarea se poate face online, la secțiunea programări au telefonic la numărul de call-center 021/9672. 

Documentele de la RAR se vor obține din 15 noiembrie doar pe baza unei programări, după ce Registrul Auto Român a introdus acest sistem. Se aplică cărții de Identitate a vehiculului și redobândirii talonului suspendat.Redobândirea certificatului de înmatriculare, duplicatul şi înlocuirea Cărţii de Identitate a vehiculului se pot obţine, din 15 noiembrie, doar pe baza unei programări prealabile, informează Registrul Auto Român (RAR). Introducerea sistemului de programări este menită să reducă timpii de aşteptare de la intrarea în curtea reprezentanţelor RAR până la preluarea vehiculelor de către inginerii de pe linie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button