ACTUALITATE

Percheziții în Mehedinți pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Last Updated on aprilie 4, 2023 by Erceanu Ileana

În această zi de Marți, au avut loc 100 de percheziții în 33 de județe, inclusiv în Mehedinți, într-un dosar de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată!

Astăzi, 4 aprilie, polițiștii din cadrul structurilor de arme,muniții și substanțe periculoase, sprijiniți de alte  organe de cercetare, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase – I.G.P.R., pun în executare 100 de mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal instrumentat la nivelul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată. Din cercetări a reieșit că persoana bănuită ar fi importat prin curierat, de pe teritoriul Spaniei, arme neletale și muniție fără a obține autorizările prealabile impuse de lege pe care le-ar fi comercializat către 105 persoane domiciliate în mai multe județe, printer care și  Mehedinți  unde are loc o percheziție domiciliară.

 Activitățile sunt realizate în 35 de județe, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu implicarea polițiștilor din cadrul structurilor arme, explozivi și substanțe periculoase, ordine publică, investigarea criminalității economice, investigații criminale, criminalistică și acțiuni speciale, beneficiind și de sprijinul structurilor teritoriale de jandarmi. Peste 100 de persoane vor fi conduse la sediul unităților de poliție pentru audieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button