POLITIC

PMP: „Demisia lui Dîncu, deşi tardivă, este binevenită”

Last Updated on octombrie 24, 2022 by Romeo Crismaru

PMP a cerut ca Vasile Dîncu să plece din funcţia de ministru al Apărării de la prima gafă majoră pe care a făcut-o şi consideră că demisia acestuia este un favor care nu îi trebuia acordat.

„Un astfel de ministru habarnist merita remaniat în primul rând din cauza declaraţiilor scandaloase prin care a promovat retorica lui Vladimir Putin dar şi pentru că a minţit o ţară întreagă, cu bună ştiinţă, pe tema celor două accidente din 2 martie 2022 soldate cu moartea a opt militari. Astfel de personaje care nu ştiu despre ce vorbesc şi provoacă instabilitate în momente de criză nu au ce să caute în Guvernul României”, susține Partidul Mișcarea Populară, într-un comunicat.

„România are nevoie de un ministru al Apărării care să nu ne aducă prejudicii de imagine pe plan internaţional şi care să ne întărească poziţia strategică în faţa partenerilor NATO şi UE. Avem nevoie de un profesionist care să facă tot ce îi stă în putinţă să ne protejeze de războiul de la graniţă. De aceea, PMP cere premierului Ciucă să nu facă de două ori aceeaşi greşeală”, mai susțin cei de la PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button