EVENIMENT

Poliţist mehedințean, medaliat cu argint  la Campionatul European de Culturism și Fitness în Spania – Santa Susanna

Last Updated on mai 17, 2022 by Romeo Crismaru


În perioada 5- 9 mai a.c., s-a desfășurat, în Spania- Santa Susanna, Campionatul European de Culturism și Fitness, ocazie cu care polițistul mehedințean Mufturel Albert Cristian, luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului De Poliție Județean Mehedinți, a câștigat medalii de argint.

Dintre cei 1200 de concurenți de pe continentul european, care au participat la competiție, Mufturel Albert Cristian a obținut următoarele rezultate:

Bodybuilding 90 kg master- vicecampion

Bodybuilding classic master – vicecampion

Classic pshyque- vicecampion

„Colegul nostru face parte din lotul național al României și pentru prima oară în istoria culturismului românesc, țara noastră s-a clasat pe primul loc din cele 41 participante. Rezultatele obținute de campionul nostru întăresc credința că limitele pot fi depășite atunci când dai dovadă de seriozitate, implicare, perseverență și determinare, compensând totodată eforturile susținute și depuse de către acesta de-a lungul anilor. Timp de 10 ani, Mufturel Albert Cristian și-a desfășurat activitatea în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți ca și comandant al echipajului de descarcerare, ulterior, mutându-se în cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Mehedinți. Îi mulţumim poliţistului mehedințean  MUFTUREL ALBERT CRISTIAN pentru seriozitatea, perseverenţa şi profesionalismul de care dă dovadă şi îi urăm succes deplin în continuare!”, a precizat conducerea IPJ Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button