EVENIMENT

Pompierii mehedințeni apreciați de către tinerii vizitatori

Last Updated on martie 3, 2023 by Erceanu Ileana

În cadrul activității ,,Ziua Porților Deschise”, organizate cu ocazia sărbătoririi a 90 de ani de Protecție Civilă în România, pompierii mehedințeni au fost plăcut surprinși de către un grup de elevi din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 6, care i-a vizitat la sediul Detașamentului Drobeta Turnu Severin.

Aceștia le-au oferit felicitări lucrate manual și flori, în semn de apreciere și mulțumire pentru ajutorul oferit semenilor.

Salvatorii au fost impresionați de efortul și creativitatea copiilor, care au dat dovadă de multă grijă și atenție în realizarea felicitărilor.

De asemenea, florile oferite au dat o notă de culoare întâlnirii și i-au sensibilizat pe pompieri, făcându-i să se simtă speciali, un sentiment care îi va călăuzi mult timp de acum înainte.

Întregul colectiv mulțumește tuturor celor prezenți pentru gestul deosebit și îi asigură de toată prețuirea.

Entuziasmul copiilor a adus zâmbete pe chipul pompierilor și certitudinea că vor fi niște tineri de perspectivă care vor contribui semnificativ la binele societății civile.

Zilele Porților Deschise au fost organizate pentru a-i familiariza pe toți cei interesați de misiunile salvatorilor, cu privire la specificul acestei meserii, riscurile existente, dar și tehnica de intervenție folosită de aceștia în misiunile de salvare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button