ACTUALITATE

Poșta Română cumpără biciclete electrice pentru angajați

Last Updated on iulie 11, 2022 by Toma Mihai

Compania Națională Poșta Română a scos la licitație un contract de 5 milioane lei pentru cumpărarea a 1.000 de biciclete electrice, așa încât factorii poștali din toată țara să facă livrările mai repede.

Bicicleta trebuie să aibă maximum 30 de kilograme, cadru unisex inscripționat cu logo-ul Poștei și roți cu dimensiunea 28 inch, motor de minimum 250 W, schimbător Shimano și acumulator Li-Ion cu o autonomie de minimum 30 de kilometri.

Bicicleta trebuie prevăzută cu sistem antifurt, ecran LCD care să monitorizeze parametrii de funcționare și sistem de prindere, în spate, a două genți pentru documente cu o masă maximă de 25 de kilograme.

Livrările se întind pe doi ani, iar ofertele se deschid în 16 august. Departajarea se face în funcție de preț, garanția acordată și timpul cât mai mic asumat de furnizor pentru reviziile de service.

În luna mai, sindicaliștii susțineau că acestea biciclete ar fi pretextul ca să scadă salariile poștașilor și să se facă disponibilizări. În norma zilnică a unui factor poștal sunt incluse numărul livrărilor zilnice și distanța, cu un calcul de 4 km/h. Bicicletele electrice ar permite creșterea vitezei de deplasare și implicit un număr mai mare de livrări.

sursa: www.ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button