ACTUALITATEPUBLICITATE

Premierul indian Narendra Modi îi îndeamnă pe tineri să viziteze satele de graniță

Last Updated on aprilie 13, 2023 by Romeo Crismaru

Prim-ministrul, Shri Narendra Modi, a îndemnat pe toată lumea, în special pe tinerii din India, să viziteze satele de graniță. Dl. Modi a spus că va familiariza tinerii noștri cu diferite culturi și le va oferi ocazia de a experimenta ospitalitatea celor care trăiesc acolo.  

Într-o postare pe Twitter, pagina @AmritMahotsav a informat că în cadrul Programului Vibrant Villages, tinerii din Odisha se află într-o vizită în satele Kibithoo și Tuting. Programul Vibrant Villages oferă tinerilor oportunitatea de a învăța despre stilul de viață, triburi, muzica populară și meșteșuguri din această regiune de nord-est și să se cufunde în aromele locale și frumusețea ei naturală. Ca răspuns la acest tweet, prim-ministrul a postat pe Twitter: – „Trebuie să fi fost o experiență memorabilă. Aș îndemna pe alții, în special pe tinerii din India, să viziteze satele de graniță. Ar familiariza tinerii noștri cu diferite culturi și le-ar oferi ocazia de a experimenta ospitalitatea celor care trăiesc acolo.”

În altă ordine de idei, printr-o altă postare, Premierul laudă priceperea și determinarea excepționale ale Marinei Indiene. Prim-ministrul, Narendra Modi, a lăudat abilitățile și determinarea excepționale ale Marinei Indiene pentru a descurca echipamentele complexe de extracție a combustibilului ONGC, permițând instalarea fără probleme a conductelor de combustibil subacvatice suplimentare. Ca răspuns la un tweet al Ministerului Petrolului și Gazelor Naturale, premierul a spus: „Un mare efort din partea Marinei Indiene!”

De asemenea și amintirea sacrificiilor tuturor celor care au fost martirizați în respectiva zi în masacrul Jallianwala Bagh. Prim-ministrul, Narendra Modi a amintit de sacrificiile tuturor celor care au murit martiri în acea zi la Jallianwala Bagh. Într-un tweet, prim-ministrul a spus: „Îmi amintesc sacrificiile tuturor celor martirizați în această zi în Jallianwala Bagh. Marele lor sacrificiu ne inspiră să muncim și mai mult pentru a îndeplini visele marilor noștri luptători pentru libertate și pentru a construi o Indie puternică și dezvoltată”.

Într-o altă postare, Modi a distribuit o scrisoare de la N. Subbulakshmi, beneficiară a programului guvernamental Awas Yojana. Prim-ministrul a împărtășit o scrisoare emoționantă a lui  N. Subbulakshmi, care și-a exprimat fericirea că a primit o casă prin schema de ajutor Awas Yojana. Modi a informat că s-a întâlnit cu C.R Kesavan, fost membru al consiliului de administrație, Prasar Bharti, la reședința sa din New Delhi. Kesavan a distribuit o scrisoare de la N. Subbulakshmi premierului. Subbulakshmi a împărtășit fotografii cu casa ei și și-a transmis recunoștința și binecuvântările. Tweet-ul lui Modi a fost: „La fel ca N. Subbulakshmi, există nenumărați oameni ale căror vieți au fost schimbate datorită Awas Yojana. O casă a adus diferența calitativă în viața lor. Această schemă a fost, de asemenea, în fruntea încurajării emancipării femeilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button