EVENIMENT

Primarul din Dîrvari, călcat de hoți

Last Updated on mai 29, 2022 by Toma Mihai

Primarul comunei mehedințene Dîrvari, Ionuț Gîrgă, a fost călcat de hoți noaptea trecută! Ediulul-șef era plecat de acasă, la un botez, iar hoții par să fi acționat la pont, potrivit antena3.ro. Prejudiciul se ridică la 100.000 de euro!

Primarul din Dârvari a fost jefuit noaptea trecută, în timp ce era plecat de acasă, la un botez. Hoții au intrat în casa lui Ionuț Gîrgă, de unde au sustras suma de 100.000 euro. Când a revenit acasă, edilul și-a dat seama că locuința sa din satul Gemeni a fost călcată de hoți. A alertat, imediat, poliția, care s-a deplasat la locuința sa, pentru cercetări. Oamenii legii încearcă să îi descopere pe făptași și să recupereze prejudiciul.

“La data de 29 mai a.c., ora 02.55, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți, a fost sesizat prin SNUAU112 de un bărbat de 42 de ani, despre faptul că persoane necunoscute au sustras din locuința sa o sumă de bani.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, iar în urma  verificărilor efectuate s-a constatat că imobilul persoanei vătămate se compune din două case de locuit, situate în aceeași curte, ale căror uși de acces  și ferestre nu prezentau urme de forțare.

Tot cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a constatat că bunurile din locuință nu au fost răvășite. 

Persoana vătămată a declarat că la întoarcerea la domiciliu de la un eveniment, a constatat lipsa banilor.

În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat” a transmis IPJ Mehedinți. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button