ACTUALITATE

Redobândirea permisului de conducere suspendat

Last Updated on noiembrie 2, 2023 by Romeo Crismaru

Testarea șoferilor pentru cunoașterea regulilor de circulație. Șoferii vor fi testați pentru a-și recupera permisul de conducere.

Începând cu data de 06 noiembrie, testarea privind verificarea cunoașterii regulilor de circulație de către conducătorii de autovehicule în vederea restituirii permisului de conducere reținut ca urmare a săvârșirii de către titular a unei abateri pentru care legea prevede suspendarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, se va organiza în fiecare zi de luni și joi , între orele 14.00-16.00, la sediul internatului Colegiului Național Traian, camera 2 parter, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, bulevardul Carol I, nr.6.

Conducătorii de autovehicule care doresc să susțină testul de verificare a cunoașterii regulilor de circulație se vor prezenta începând cu ora 13.45 la ghișeul de lucru cu publicul din cadrul Serviciului Rutier  unde membrii comisiei vor verifica dacă la data susținerii testului, aceștia îndeplinesc condițiile legale pentru participarea la această activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button