ACTUALITATE

România, locul 1 în lume la Olimpiada Internațională de Geografie

Last Updated on august 14, 2023 by Erceanu Ileana

 Elevii români au obținut trei medalii de aur şi una de argint.
Elevii olimpici români au obținut locul I pe națiuni și 4 medalii în cadrul Olimpiadei Internaționale de Geografie 2023, ținută în orașul indonezian Bandung, anunță duminică seară, 13 august, Ministerul Educației.
Olimpiada Internațională de Geografie s-a desfășurat între 8 și 14 august la Bandung, iar probele au avut loc în zilele de 9, 10, 11 și 12 august, potrivit programului oficial, citat de Edupedu. Potrivit sursei citate, la IGEO au concurat aproape 180 de elevi din 46 de state. Lotul României a fost format din doi elevi din Iași, unul din București și unul din Focșani, de la licee de stat. Coordonatorii lotului au fost profesorii Fiscutean Mihaela Cornelia și Fiscutean Dorin, de la Colegiul Național Iași.
Brădățeanu Radu Andrei, de la Colegiul Național Sf. Sava, București – medalie de aur Hanganu Daniel Nicolae, de la Colegiul Național Iași – medalie de aur Preda David Ștefan, de la Colegiul Național Unirea, Focșani – medalie de aur Olariu Tudor Sebastian, de la Colegiul Național Costache Negruzzi, Iași – medalie de argint

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button