ACTUALITATE

Românul din Suedia cu plăcuțe M…PSD a intrat în politică. Cărui partid s-a alăturat Răzvan Ştefănescu!

Last Updated on martie 13, 2024 by Romeo Crismaru

Răzvan Ştefănescu, românul din Suedia care a devenit celebru după ce s-a afișat în țară cu numărul de înmatriculare M…PSD, s-a înscris în partidul lui Ludovic Orban, Forţa Dreptei. Anunțul a fost făcut chiar de președintele partidului, care spune că a rămas prieten cu românul plecat la muncă în Suedia.

„Am rămas amic cu «artizanul» plăcuţei suedeze. De astăzi, Răzvan Ştefănescu este şi coleg cu mine în Forţa Dreptei. Amândoi ne-am păstrat aceeaşi atitudine categorică contra PSD. Şi contra USL reloaded”, a scris Ludovic Orban miercuri, într-un mesaj pe Facebook.

Pe 30 iulie 2018, Brigada Rutieră a Capitalei a reţinut numerele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD, după ce au oprit în trafic autoturismul înmatriculat în Suedia, pe care îl conducea Răzvan Ștefănescu.

De asemenea, polițiștii i-au reţinut și pemisul de conducere. Răzvan Ștefănescu spunea că a înmatriculat maşina în luna aprilie şi că se află în concediu în România, fiind în drum spre litoral. Poliţia Rutieră a deschis dosar penal în acest caz şi susţine că maşina cu numărul de înmatriculare „M…PSD” nu are drept de circulaţie în România, invocând o informare transmisă de Biroul Interpol Stockholm, în timp ce Ambasada Suediei la Bucureşti susţine că autoturismul are drept de circulaţie în Uniunea Europeană, dar că posesorul trebuie să deţină documentele oficiale pentru ambele seturi de numere – personalizate şi oficiale.  Pe 7 august, dosarul penal privind plăcuţele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD din Suedia a fost închis oficial, după ce procurorii au admis propunerea de clasare formulată de Poliţia Română. Procurorii au decis, de asemenea, ca cele două plăcuţe de înmatriculare să fie restituite autorităţilor din Suedia. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button