EVENIMENT

S-A DESCHIS OFICIAL BAZINUL DE ÎNOT

Last Updated on mai 2, 2024 by Romeo Crismaru

Este o zi importantă pentru iubitorii și practicanții înotului. Astăzi, a fost ianugurant bazinul de înot, obiectiv ce a fost modernizat și dotat la cele mai înalte standarde. Investiția s-a realizat prin Compania Națională de Investiții, organism aflat în subordinea Ministerului Dezvoltării. Din data de 8 iunie, bazinul va fi folosit de populație.

Astăzi, oficial, Bazinul de Înot din Drobeta Turnu severin a fost inaugurat, spre bucuria cetățenilor care au venit în număr mare la eveniment și care așteptatu redeschiderea acestui obiectiv. În deschiderea evenimentului, a fost organanizată o demonostrație a elevilor care fac performanță în înot și care aveau nevoie de un spațiu în care să se antreneze.

Investiția, cu o valoare de 56 de milioane de lei, s-a realizat prin CNI (Compania Națională de Investiții), structura aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării.

Acum, imobilul este dotat la cele mai înalte standarde: beneficiază de un centru multifuncțional, cu SPA, masaj, jacuzzi, sală fitness și salină pentru copii. De altfel,  dispune de spațiu modern destinat înotului, cabinet medical, grupuri sanitare, vestiare, cabine de schimb, spații pentru saună, masaj, jacuzzi, salină, dușuri, sală de fitness, birouri administrative și spații pentru depozitare. Investiția include rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități.

„Personal, am satisfacția lucrului bine făcut și a respectării angajamentului pentru cetățenii județului Mehedinți și ai municipiului Drobeta Turnu Severin. Despre ASTA este munca pe care de peste 8 ani, am pus-o în slujba județului Mehedinți! Despre investiții pentru oameni, despre dezvoltarea serviciilor de care să beneficieze locuitorii județului, fie că este vorba despre condiții bune de circulație, despre acces la servicii de sănătate, despre unități de agrement, sport și relaxare, cum este Bazinul de înot, la care să aibă acces de la cei mai mici, la cei mai mari cetățeni ai județului! Vă asigur că tot ce am promis în ceea ce privește investițiile în județul Mehedinți, voi duce la bun sfârșit, iar cu voia dumneavoastră și prin alegerile pe care le facem cu toții la fiecare patru ani, vom implementa și altele! Le mulțumesc tuturor celor care au avut o contribuție mai mică sau mai mare în realizarea acestui obiectiv! Bazinul se deschide pentru cei care vor să participe la orele de înot sau să se bucure de zonele de relaxare începând cu data de 8 mai”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

La momentul aniversar de astăzi au fost prezenți Mihai Ghigiu – șeful Cancelariei Prim-ministrului Marcel Ciolacu, vicepreședintele Camerei Deputaților, fost ministru al Dezvoltării, omul care a susținut demararea acestei investiții, deputatul Daniel Suciu, europarlamentarul Claudiu Manda și antrenorului federal, Silviu Anastase, care a reprezentat Federația Română de Natație!

De la nivel local au fost prezenți prefectului județului Mehedinți – Alin Isuf, parlamentarii de Mehedinți – Liviu Mazilu și Alin Chirilă, secretarul de stat Bogdan Simcea, primarul Marius

Din data de 8 mai, bazinul va fi dat in folosință, iar elevii și prescolarii vor avea parte de reducere. Acestia vor achita un tarif de 100 lei/10 ședințe (10 lei/o oră), diferența, până la 250 lei, va fi subvenționată de Consiliul Județean Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button