ACTUALITATE

S-a închis o parte din istoria web

Last Updated on februarie 17, 2023 by Romeo Crismaru

Microsoft a dezactivat definitiv versiunea desktop a Internet Explorer pe anumite versiuni de Windows 10 și a actualizat browserul nou, Microsoft Edge, a anunțat compania.

Toate celelalte dispozitive neredirecționate încă de la Explorer la Microsoft Edge vor fi, de asemenea, vizate. Așadar, când utilizatorii vor încerca să acceseze Explorer, vor fi redirecționați către Edge.

Microsoft Edge, cel mai nou browser al gigantului tehnologic, a fost lansat ca înlocuitor al Explorer în 2015, dar a coexistat pe dispozitive cu predecesorul său până săptămâna aceasta, potrivit CBS News.

Programul de navigație Edge trebuie să concureze, cel puțin la capitolul popularitate, cu Google Chrome. Potrivit celor mai recente date de la Stacounter, acesta se situează la puțin peste 4% din utilizarea globală pe computere, în timp ce Google, pe de altă parte, se situează la peste 65%. Potrivit Microsoft, Edge oferă „o experiență web mai rapidă, mai sigură și mai modernă decât Internet Explorer”.

Elementele vizuale ale Internet Explorer 11 și pictogramele din meniul de start și bara de activități vor fi, eliminate treptat în iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button