PUBLICITATE

SC Clarimar Impex SRL anunță publicul interesat

Last Updated on noiembrie 10, 2022 by Romeo Crismaru

SC Clarimar Impex SRL anunță publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului și a studiului de evaluare adecvată, pentru proiectul Scoatere definitivă teren în suprafață de 9.956 mp din fond forestier propus a fi amplasat în oraș Baia de Aramă, sat Stănești, fn, fără a se derula și procedura privind evaluarea impactului asupra mediului în context transfrontalier, pentru proiectul în cauză.

Tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru Protecția Mediului Mehedinți poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu. Rapoartele și studiile, după caz, pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți din str. Băile Romane nr. 3, Drobeta Turnu Severin și la sediul SC Clarimar Impex SRL sat Stănești fn, oraș Baia de Aramă, în zilele de Luni-Joi, între orele 08.00-16.00 și vineri între orele 8.00 și 14.00. Documentele menționate sunt disponibile și la următoarea adresă de internet http://apmmh.anpm.ro/.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, a studiului de evaluare adecvată, va avea loc la sediul SC Clarimar Impex SRL din sat Stănești fn, oraș Baia de Aramă, în data de 12 decembrie 2022 începând cu orele 11.00. Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observații privind documentele menționate la Agenția pentru Protecția Mediului Mehedinți din str. Băile Romane nr. 3, Drobeta Turnu Severin, până la data de 12.12.2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button