SOCIAL

Se anunță grevă generală la AMBULANȚĂ

Last Updated on februarie 2, 2023 by Romeo Crismaru

FEDERAȚIA NAȚIONALĂ SINDICALĂ „AMBULANȚA” DIN ROMÂNIA anunță, printru-n comunicat de presă, continuarea PROTESTULUI NAȚIONAL la nivelul SERVICIILOR PUBLICE DE AMBULANȚĂ prin organizarea de noi acțiuni sindicale.

Protestul declanșat va continua, în situația în care Premierul României nu va invita la discuții reprezentanții FNSAR în vederea analizei și soluționării favorabile a problemelor cu care se confruntă Serviciile Publice de Ambulanță, se va trece la următoarea etapă a acțiunilor sindicale, după cum urmează:

1. Organizarea de MITINGURI la nivelul fiecărui serviciu de ambulanță la data și ora care urmează a fi stabilite în perioada următoare.

2. Organizarea unui MITING la sediul Guvernului cu participarea liderilor sindicatelor membre în FNSAR din toate serviciile de ambulanță.

3. Demararea strângerii de semnături a angajaților din serviciilor de ambulanță, începând cu data de 15 februarie 2023 privind organizarea unei posibile greve de avertisment (2 ore), respectiv grevă propriu-zisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button