ADMINISTRATIE

SE ASFALTEAZĂ ULIȚELE DIN CRIVINA

Last Updated on august 29, 2023 by Romeo Crismaru

Se asfaltează ulițele din Crivina, în cadrul unui proiect finanțat în cadrul Programului Național „Anghel Saligny”.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers astăzi în satul Crivina, comuna Burila Mare, acolo unde condițiile de trai ale locuitorilor sunt mult îmbunătățite în urma investițiilor care s-au realizat în ultimii ani. Acum se asfaltează ulițele din Crivina în cadrul unui proiect finanțat în cadrul Programului Național “Anghel Saligny”. Este vorba de o investiție de aproximativ 10 milioane lei, fonduri guvernamentale. Investiția se implementează după ce la Crivina s-a realizat sistemul de alimentare cu apă și canalizare.

Totodată, s-a asfaltat drumul greu de parcurs până acum, de la Stația de pompare a apei Țigănași până în drumul național. Este o lucrare importantă mai ales că acolo, Ministerul Agriculturii investește în modernizarea stației.

„Este o investiție care s-a desfășurat într-un ritm foarte bun. La sfârșitul lunii mai a fost semnat contractul de finanțare și iată, acum, deja lucrările sunt pe ultima sută de metri. Îl felicit pe primarul Jenică Cicic și mă bucur că prin colaborarea pe care o avem, contribuim la îmbunătățirea condițiilor de trai pentru locuitori!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button