SANATATE

SE LUCREAZĂ INTENS LA SECȚIA DE BOLI INFECȚIOASE

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers în această dimineață la Secția de Boli Infecțioase, acolo unde antreprenorul care a câștigat licitația pentru efectuarea lucrărilor în cadrul proiectului de modernizare implementat de Consiliul Județean Mehedinți, a mobilizat zeci de muncitori, astfel încât să se recupereze perioada de întârziere înregistrată.

Obiectivul de investiții este în întârziere din cauza faptului că în perioada de pandemie, aici au fost internați pacienții cu COVID 19, iar acum, lucrările sunt în plină desfășurare!

Prin acest proiect, clădirea existentă va fi reabilitată, iar interiorul va fi recompartimentat, astfel încât cele 16 saloane prevăzute să aibă grupuri sanitare proprii. Totodată, se vor construi 2 corpuri noi de clădire în care se vor crea noi spații de depozitare.

Valoarea totală a proiectului finanțat prin Programul Operațional Regional este de 10.202.943,72 lei, cheltuielile neeligibile, suportate de Consiliul Județean Mehedinți fiind de 2.666.539,59 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button