EVENIMENT

Șeful fotbalului mehedințean, în campanie electorală

Last Updated on mai 15, 2024 by Romeo Crismaru

Șeful fotbalului mehedințean, și așa destul de mediocru, a intrat în campanie electorală. Louis Moisescu a inagurat noul sediu al Asociației Județene de Fotbal Mehedinți, în ritm electoral.

Asociația Județeană de Fotbal are un nou sediu în incinta Bazinului de înot Drobeta. Un lucru firesc și normal până la urmă! Noua clădire a bazinului de Înot a fost dată în folosință, iar un asfel de sediu era firesc să fie alocat. Întrebarea se pune, totuși, de ce taman acum și de ce în plină campanie electorală, atâta vreme cât Federația Română de Fotbal și, în general, fotbalul nu are nicio legătură cu politica.

Președintele AJF a uitat de acest aspect și a invitat politicienii să taie panglica noului sediu. Evident că, politicienii sosiți la tăiat de panglici, aflați în campanie, nu au nicio vină, pentru că ei sunt obligați de împrejurări să profite de orice eveniment care îi ajută în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie și ca atare au procedat corect.

În replica, Louis Moisescu spune că nu vede nicio problemă în politicianismul de la inaugurare și că așa s-a întâmplat să pice evenimentul taman acum, nu are nicio implicare politică explicită.

„Nu e nicio implicare în campania electorală aici, după părerea mea și a altora. Aici s-a inaugurat un sediu într-o laterală a Bazinului. Clădirea în care stăteam până acum era insalubră. Logic că nu puteam să facem acest lucru fără sprijinul autorităților locale, pe care le-am invitat la acestă deschidere. Evenimentul nu a avut o tentă politică, ci una sportivă. Ce, au venit oamenii în roșu, au dat flyere? La Federație nu se face politică e adevărat, dar momentul a fost ales întâmplător. Că a coincis, că cineva face legătură cu politica, e treaba lor!”, a declarat președintele AJF Mehedinți, Louis Moisescu.

Nici reprezentantul Federației Române de Fotbal, prezent la inagurare, Aurel Ionescu, nu a avut nimic împotriva deschiderii sediului în plină campanie electorală. „Felicit autoritățile pentru sprijin, fără dumneavoastră nu se poate, vă mulțumim din suflet!”, a precizat acesta, la inaugurare.

În tot acest timp, fotbalul mehedințean, sub conducerea fostului arbitru Louis Moisescu, este din ce în ce mai mediocru, județul defilează cu Liga a patra, echipele sunt, în mare parte slabe, iar interesul pentru fotbal din ce în ce mai scăzut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button